Garderobsrensning

Det har jag sysslat med idag. Ack så jobbigt men ack så skönt när det var gjort. Kul när man fick slänga sånt som blivit lite för stort också. Eftersom Tove var hemma också så fick jag lite tips och råd om lite olika kombinationer som jag inte tänkt på. Tack för det gumman.

Annars har det väl inte blivit så mycket gjort idag mer än lite tvätt. Jag gjorde också en tonfiskröra som är supergod. Man tar en burk tonfisk, hackar ett hårdkokt ägg och en halv rödlök. Sen blandar man detta med 2 msk creme fraiche, 1 msk majonäs, 1 tsk dijonsenap, salt och peppar. Detta kan man ha på macka, som hyllning i en avacado eller som vi hade i kväll, till stekt fisk. Mums!

Jag har haft en förkylning på gång hela veckan så det blev ingen vävning ikväll. Mest för att inte smitta ner någon. Tar mej nog dit i helgen istället. Nu ska jag slappa en stund i soffan, sen är det natti, natti. Så ha det!

Till alla tvivlare

Midjan har minskat med 8 cm. Hurra! Jag har dock fått lite påhopp om hur farlig denna diet ska vara. Jag tänker inte gå in i någon diskussion om detta utan säger bara att läs denna bok så kan vi diskutera sedan.


Annars har det varit en givande helg. Tove och jag var på yoga igår och det är absolut något jag tänker fortsätta med, trots träningsvärken idag. Vi sålde också saaben. Jätteskönt. Nu har vi ändå fram till våren på oss att hitta en ny bil som kan dra husvagnen. Forden får duga i vinter.

Idag ska jag plocka ur det sista i husvagnen innan vinterförvaringen. Vi får ta Magnus till hjälp att köra in den eftersom vi inte har någon bil att köra in den med nu. Ha det så hörs vi!

Nyförvärv

Det  här  är den senaste införskaffningen. Och när jag fått ordning på inställningarna kommer ett längre inlägg. Ha det !


Yes, yes, yes!

 
Imorse funderade jag på vad jag skulle sätta på mej för kläder. Öppnade garderoben - och där hängde dom och blängde på mej. Mina Levisjeans som jag inte använt på säkert ett år pga vissa bilringar osv. Men eftersom jag köpte dom för ca 800 kronor så har jag ju inte kunnat slänga dom. Det är jag för snål för, och så tänker man ju att nångång, nångång.
Okej sa jag, ni får en chans till. Och gissa - de satt som gjutna! Dessutom, skärpet som jag alltid använt andra eller tredje hålet till, helt plötsligt passade det fjärde hålet som jag aldrig använt så länge det skärpet varit i min ägo.
Så alla ni som tror eller har hört att efter 50 får man leva med sin kropp som den är. Det går bara uppför. DET ÄR INTE SANT! De som säger det ljuger.
Nu har jag bevisat det.
 
Det här räddade min dag kan man säga. Och det gjorde ju precis inte ont när jag dessutom fick beröm för mina byxor på jobbet. Fan så lätt det gick att jobba!
 
Ikväll ska jag drömma ljuva drömmar om den där klänningen som också hänger i garderoben. Kanske, kanske får den komma ut snart. Ha det så gott mina vänner!

RSS 2.0