Barnweekend

Den här helgen har jag verkligen umgåtts med mina barn + Ella. I fredags tog jag bussen till Rimbo från Hallstavik. Var ju tvungen att jobba lite också. I Rimbo hämtade Katrin och Ella upp Johan och mej och sen startade färden mot Uddevalla. Vi landade där ca 22.00 efter diverse felåkningar. Har aldrig varit med om en så taskigt skyltad stad. I alla fall sammanstrålade vi med Tove där för att åka till Unda camping.


Frukostmöte.


Ella tyckte stegen upp till loftet var jättekul.


Utsikten från farstutrappen. Jättemånga husvagnar. Faktiskt inte många lediga platser.


På lördagen åkte vi till Färgelanda och besökte Toves skola. Där var jättemysigt. Fina promenadvägar och kuliga affärer.

Idag så gick så färden hem igen. Kändes lite konstigt att lämna en unge kvar, men det går ingen nöd på henne. Hon trivs så himla bra.
Nu pustar jag med Conta framför tv:n i soffan. Och imorgon är det jobb igen. Så det är bara att ladda om. Ha det go' vänner!

Mellanmålsfika

I dag har jag varit med den här kompisen på hans dagis och blivit bjuden på mellanmål. Han visade också runt och berättade vad de gjort under hösten i hans grupp. Det var mycket det. Besöket slutade med att mormor satt på golvet och spelade på deras hemgjorda instrument (trummor). Man blir som barn på nytt.
Sen gick vi och hämtade Ella på hennes avdelning och åkte hem till Harka. Där blev jag bjuden på middag - hemgjord minestronesoppa och en hemgjord röra på färskost, pesto, vitlök och soltorkade tomater att bre på macka. MUMS!
 

Fixardag

En liten sovmorgon blev det till att börja med. Sov till nio, så skönt. Efter frukost och melodikrysset satte Conta igång dammsugaren och jag tog skurhinken. Skönt att få det gjort. Sen åkte vi ner till gravarna och tände ljus. Passade också på att handla. När vi kom hem fyllde vi på fågelautomaterna. Sen planterade jag om några blommor som var i stort behov av detta. Conta klippte GRÄSMATTAN!!! Inte klokt 2 november.


I veckan har jag förresten slutfört ett par projekt också.


Det ena paret ska jag ha själv och det andra ska jag ge bort.
Ikväll tar vi det lugnt med ett glas vin och tv. Ha det, så hörs vi!

RSS 2.0