Dagens recept

Gjorde en kasslergratäng till middag som blev jättegod . Gör så här: Skiva kassler och lägg i en ugnssäker form. Blanda 1 dl creme fraiche , 3 dl grädde, 1/2 dl tomatpure, salt, peppar. Häll över kasslern. Smula över ca 100 gr fetaost. Strö slutligen över ca 100 gr cashewnötter. In i ugnen 15 min, KLART! Jag serverade kokt blomkål till, men man kan ha vilka grönsaker man vill.


Smaklig måltid!

Seglördag

Vaknade ganska tidigt, men det här är en sån dag när jag har väldigt svårt att komma mej för med saker och ting. Bakade ialla fall matmuffins med bacon och soltorkade tomater. Jättebra att ha i frysen om man blir akut hungrig.


Conta åkte till Fansjön för att prova fiskelyckan. Men icke. Isen är i alla fall ca 40 cm tjock, så det är ingen fara att gå på den. Tove for till Kista för shopping. Ska bli spännande och se vad hon kommer hem med. Mamma är lovad nåt om jag hämtar henne i Rimbo ikväll också.

Längtar efter barnbarnen också som kom hem igår efter en vecka i Hassela . Men de har åkt på magsjuka hela familjen så den träffen får anstå några dagar tror jag.

Sen har jag roat mej med att skriva ihop en jobbansökan, bara för skojs skull. Inte för att jag vantrivs på mitt nuvarande jobb eller så. Jag har världens bästa kollegor. Men det kan vara kul att se om man fortfarande är attraktiv på arbetsmarknaden.

Nu laddar jag för Rimboresan, så ha det!

RSS 2.0