Hemvändare

Äntligen kom hon på besök. Minstingen. Jag har väl börjat vänja mej, man har ju varit med förr. Men det är väldigt konstigt att inte ha någon unge kvar hemma. Här som huset för det mesta varit fullt. Även Johan kom hem en sväng idag. Resten av familjen kommer över imorgon. Vi ska ställa in husvagnarna för vinterförvaring.

På måndag och onsdag har jag tagit semester. På onsdag åker Tove tillbaka så jag börjar dagen med en tur till Arlanda den dan.

I natt får vi ställa tillbaka klockan. En timmes extra sömn men hu vilket mörker det kommer att bli imorgon kväll. Nåja det är som det är, nu tar jag natti natti. Ha det!

Värmebölja

Äntligen har vi fått in den nya luftvärmepumpen! Från att ha haft ca 16 grader i köket på morgonen hade vi i morse 23. YEEEES!


Sen har jag vävt klart min sjal som jag ska vira in mej i när nordan viner.


Och inte nog med det, jag har också skickat en halsduk. Så nu vintern - kom an.


Det enda som fattas nu är vinterdäcken på. Men det ska jag fixa i helgen.

Annars är det mest en fixarhelg. Förutom vinterdäcken ska husvagnen in för vinterförvaring. Det innebär att vattensystemet ska tömmas, alla kläder som ev finns kvar ska tas in osv. Men det känns ändå som en lugn helg. Man får pickla lite som man vill i sin egen takt. Skönt. Nu ska jag börja med en kopp kaffe, så ha det!

RSS 2.0