Hektisk och mysig helg

I lördags bestämde vi att trots blåst så är det vår och då hör korvgrillning till. 

Så mysigt! Men kaffet intogs inomhus.

Ella ville i vanlig ordning sova kvar och naturligtvis fick hon det. Hon tycker vi är så busiga morfar och jag så därför är det så kul här. Emil tycker det är jätteskönt när Ella är här för då får han ha mamma och pappa för sej själv och mysa.

Här vart det fiolspel, pyssel och spel.

Söndag eftermiddag åkte Conta och jag till Ikea. Vi bestämde vilket kök vi ska ha. Skönt att det beslutet är taget. Nu ska vi "bara" göra själva ritningen över hur vi vill ha köket sen är det bara att beställa.
Det ska bli så kul!!!

Projekt

Jag har många projekt på gång, men ett har jag avslutat idag. Lika spännande som när man startar ett projekt lika roligt är det att avsluta det. Om det blir som man tänkt sej förstås. Och det blev denna tröja som jag avslutade idag.


Håll med om att färgerna är bra. Denna kan jag ha i många olika varianter.

I morgon tänkte jag jobba igen. Det enda som inte är hundra än är min tumme. Men den får hänga med ändå. Måste träffa lite folk nu. Har ju bara pratat med mannen i mitt liv och kassörskan på ica de senaste dagarna. (Var ju tvungen att handla lite lunch)
Men det är nyttigt att gå hemma och fundera lite. Har kommit fram till många bra beslut. Kan ju inte räkna upp alla nu, de får komma vartefter. Men mycket handlar om utrensning. Och eftersom det äntligen ska bli ett nytt kök i Valla så blir första rensningen där. Började lite redan idag så den där högen uppepå micron är nu ett minne blott.
SKÖNT!

På gång igen!!!

Ok, nu kör jag igen. Har funderat på det ett tag och nu är det dags. Jag kommer att försöka fokusera på sådant som jag mår bra av och hoppas därigenom inspirera andra.

Här kommer lite bilder: Studio Karma - vilken tur att dottern släpade med mej dit. Tack Katrin

Kladdritning till eventuella nya köket. - Längtar.

Min senaste läsning. Mycket intressant. Vilken dosha tillhör jag? Ja det ska jag återkomma om. Har anmält mej till en kurs i påsk, så kanske jag är lite klokare efter det. 

Upptäckte att bilderna kom i fel ordning, men det bjuder jag på.

RSS 2.0