Slut

Jaha, så var det dax att jobba igen då. Som tur är så är det bara en vecka, sen väntar en vecka i Svaningen tack och lov. Det är där man verkligen laddar batterierna inför stundande vinter. Men lite har vi fått gjort sen vi kom hem sist.


Vårt badrum är äntligen klart och jag är supernöjd.


Detta har jag lyckats åstadkomma under ledigheten. Sockor till Emil och mormor Kerstin, mössa till Ella.


Vi har också lyckats samla hela Petterssons familjen för en trevlig helg. Det är ju inte så ofta vi kan samlas allihop på en gång.

Den här veckan är det framförallt packning som gäller. Conta och jag åker som sagt till Svaningen, Tove och hennes kille åker till Kroatien. Tove får nog packa för varmt väder medan Conta och jag får tänka regnkläder. Men vad gör det?
Jag hör av mej när vi kommer hem så får vi se om jag har några fina bilder att bjuda på. Ha det!

.Uppehåll

Ja det blev ett litet uppehåll i bloggandet då det varit lite sisådär med mottagningen. Väl hemma har det varit fullt upp. Men här kommer lite bilder från fortsättningen på vår resa.


Vår väg över Stekkenjokk. Högsta punkten är 860 meter över havet.


Vår campingplats.


Vår disk och tvättplats i Gaustaån.


Natt över lillkaurits.
Lite fisk fick vi också. Här var vi från lördag till måndag. Sen kom svidden och bromsen så vi packade ihop och for mot Gäddede. Där anslöt vi åter med Katrin, Magnus och Lena.




Campingen.


En liten del av Kvarnbergsvattnet.
Gäddede har lite kuliga affärer som man kan göra lite fynd i. Kläder, garner ,tyger, prylar etc etc. Man behöver ju inte bara fiska. Efter Gäddede åkte vi hemåt men stannade en natt i Östavall, Ånge. Inte mycket att visa därifrån. Det är faktiskt det enda ställe jag blev besviken på. Var där för 20 år sen, då var det nytt och fräscht. Kan säga att det inte hänt nånting där sen dess. Skitiga duschar och skitigt kök. Det ändå som var fint var utsikten. Man står alldeles bredvid en sjö. Men ska jag summera årets resa så har det varit en av de bästa vi gjort. Inte bara på grund av fisket utan också att vi har fått umgås mycket med Katrin och Magnus och barnbarnen naturligtvis. Men vi har också fått vara för oss själva. En bra balans. Nu ska jag gå och göra lite nytta. Så ha det!

RSS 2.0