Vad hände?

Texten blev lite bludder om bladder och några bilder saknas. Hmm! Nytt försök.



Vårt badrumstak.


Taikonlägret i fyrväpplingen.

Maj månad

Det är ju en hopplös månad faktiskt. Det är så himla mycket på både jobbet och hemma. Vi tog oss i alla fall friheten att åka till fyrväpplingen över Kristi himmelsfärd för att pusta lite.


Vårt taikonläger.

Annars har vi rivit badrummet hemma.



Så här ser taket ut för tillfället.

Idag började dagen med ett besök hos tandläkaren klockan 7. Inte kul med rotfyllningar. Inte billigt heller för den delen. Mitt på dagen hämtade jag barnbarnen och åkte hem till dem. Passar på att låna deras tvättmaskin. Själva barnvakteriet är inte allt för betungande idag.



Emil med sin "dator".

Yrvädret bestämde sej för en tupplur.

Ja tur att man får pusta ibland. Ha det go' vänner!

PACKAD

Nu är den packad inför premiärtur till Väpplingen. Dvs det är mest Conta som packat då min förkylning vägrar att ge med sej. Men delegera kan jag alltid göra.Och om jag sitter hemma i soffan eller i husvagnen och snorar har ingen betydelse. Huvudsaken är att övriga i familjen får komma ut och vädra sej och spöna.


Det är också bra att testa vagnen inför den riktiga resan längre fram. Nässprayen och iprenen är i alla fall med + bok och stickning. Prosit på er!

FÖRKYLNINGSTIDER

Det var inte vad jag behövde just nu. Har ju en massa idéer som jag vill förverkliga just nu. Vi har rivit badrummet. Rörmokaren har varit här. Nu väntar vi på elektrikern. Sen är det vi som ska ta bort matta och våttapeter. Efter detta är golvläggaren välkommen. Detta lär ju ta en månad eller så. Det är ju inte så att hantverkare står utanför dörren i samma ögonblick man behöver dem precis. Det är ganska precis 30 år sen vi rustade badrummet sist så det är verkligen på tiden.

Sen funderar jag på om jag inte ska måla innerpanelen på altanen vit och sätta upp ljusa spetsgardiner där. Plus att jag vill ha en förvaringsbänk som även kan användas som sittplatser där.

Rummet jag använder till tvätt har knallblå väggar (Katrins val när hon bodde hemma). Också där vill jag måla vitt.

Som sagt planer finns så nu är det bara in med orken och ut med snuvan.

I lördags tog Katrin och jag med barnen till Jälla för att titta på koutsläpp. Det var riktigt roligt. Och om halva Uppsala var där så var den andra halvan på Thuns där vi stannade på hemvägen. Det blev en snabb visit, men jag fick i alla fall tag på gummistövlar vilket var mest akut.



Ikväll satte Conta igång med vårbruket. Själv går jag och lägger mej i soffan med en toarulle och tycker synd om mej själv. Ha det!

RSS 2.0