Semester

Äntligen! Maj månad har varit lite kaotisk, man ska vara överallt och ingenstans. Men igår kväll kom vi iväg. Första stoppet blev Tönnebro vid halvett.


Därifrån regnade det mest hela tiden. Jag fick den äran att köra genom Sundsvall som nu för tiden mest består av vägarbeten. Det plus regn, omålade vägar och allmän dålig sikt gjorde att det sved i ögonen ordentligt. Precis innan Sundsvall for det dessutom upp ett rådjur precis framför fronten på bilen. Där hade det kunnat gå riktigt illa men någon däruppe var med oss tydligen.
Klockan 5 var vi framme i Helgum. Där finns en jättelik rastplats precis vid faxälven. Så där kröp vi till kojs .


Vaknade vid 9 och precis när jag tar i dörrhandtaget för att gå ut så är det en bil som lutar till utanför. Jag kollar och vilka står inte där om inte Janne, Ulla, Ove och Annette på väg till Grundfors. Här åker man runt 40 mil och det bara kryllar med Edsbro. Världen är liten.
Nå, vi fortsatte vår resa och stannade till på husvagnsmusee't i Dorotea. Gå in där om ni har vägarna förbi.


Här är vi i Vilhelmina. Conta bjöd på sen lunch. Jättegod mat. Men lite konstig färgsättning i lokalen. Mest varma färger i vinrött och gammelrosa, till det hade man sätt upp syrenlila gardiner! Hm.
Sen blev det Vojmån och här stannar vi några dagar. Ha det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0