Oj oj oj igen

 
Vart tog tiden vägen? Ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte skrivit på sista tiden men som sagt det har varit mycket nu.
Ska försöka uppdatera lite. Som ni vet har jag ett projekt nedgång och det har faktiskt gått riktigt bra. Visst har jag fuskat nån gång, men det kan man unna sej. Oftast har det handlat om när man varit bortbjuden. Vill ju inte trassla till det för folk. Nu är det i alla fall -5 cm i midjan och - 4 kg. Det kan man bara vara nöjd med. Ändå har det inte blivit så mycket motion som man skulle önska ( mer än att jaga typ barnbarn och elever då) som sagt orken har inte räckt till det också.
 
Saaben då undrar ni? Jodå den fick sin dom idag och motorn är i princip slut. Fast det går att köra den fortfarande. Men planen är att vi köper Katrin och Magnus ford, försöker bli av med saaben ( faktiskt kunde de tänka sej att ta in den på bilfirman). Så småningom måste vi ju köpa en större bil för att köra ford fiesta med husvagn funkar väl inte så bra.
 
Annars har vi varit barnvakt en helg, när Katrin och Magnus var på kryssning. Det gick väldigt bra, fast Ella tyckte inte det varit någon helg utan mamma och pappa så på måndagen ville hon vara hemma och mysa och inte alls till dagis.
 
Till helgen hade vi tänkt åka till Fyrväpplingen, men de kan ju aldrig bestämma sej för vilket väder det ska vara, så nu hoppar vi det. Göra finns det hemma ändå.
 
Ja nu vet ni litet om vad som händer och fötter med oss. Ska skärpa mej. Dessutom börjar saker och ting lugna ned sej nu. Så ha det så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0