Minisemester

I onsdags kväll for vi iväg till Fyrväpplingen på vår årliga minisemester. Jättebra om man vill kolla att allt fungerar innan den riktiga semestern. I år kunde inte Johan följa med då han jobbade, men annars var alla med.

I början var vi alldeles själva.

Men här kommer resten.

På torsdagen blev det en roddtur till dagens läger.

Optimisterna trodde att vissa skulle ta en tupplur, så vagnen var med.

Ack vad dom bedrog sej. Här är det pluppspaning.

Storfiskar'n

Grillmästar'n

Men gott var det!

Den här lille gynnaren adopterade Conta och Tove som föräldrar när de var ute i båten. Förmodligen hade han varken syskon eller mamma. Han var med oss hela tiden och när vi rodde därifrån så kom han efter. När det var ca 100 meter kvar till bryggan vek han dock av. Tack och lov, det var lite hjärtskärande.

Emil och Ella leker att de gungar gungbräde.

Döm om vår förvåning när Katrin tycker att Ella låter lite konstigt när de lite senare plockar gullvivor och får se den här alldeles bakom Ella.

Det är ca 400 - 500 meter ner till sjön. Senare fick vi höra att han följt efter en annan familj upp. En av våra grannar tog hand om stackarn och bar tillbaka honom. Med tanke på alla lösspringande hundar hade han nog inte klarat sej så länge uppe vid husvagnarna. Och det verkade som om han stannade vid sjön den här gången.

Om vi fick nån fisk? Jodå, det blev nog en 4-5 stycken. Men behållningen är väl mest att komma hemifrån ett tag. Det är alldeles för många måsten hemma. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0