Hemma igen !

Igår kväll landade vi i Edsbro igen efter en resa på precis tre veckor. Lite blandade känslor faktiskt, jag hade kunnat stanna ett par veckor till. Men å andra sidan ska Conta och jag åka upp till Svaningen om ca två veckor (dock utan husvagn) så man ska väl inte klaga.
Får väl ändå säga att vi hade en fruktansvärd tur den här gången, för när Conta skulle ställa husvagnen på sin rätta plats imorse så visade det sej att bilen hade pajat. En rem som gått av och som gör att servon inte fungerar. Vi körde ändå 60 mil igår. Inte så kul om man blivit stående på E4:an. Tyvärr är det ingen som kan laga den, den här veckan, så det blir till att ställa in en massa planerade saker.
 
Resan då: Jo första anhalten blev Tönnebro där Johan mötte upp.
Många bilar var det.
Sen körde vi upp till Vojmån som ligger ca 1½ mil norr om Vilhelmina. Där stod vi i två nätter.
Det var högt vatten så lite svårvadat var det.
Där fick Johan sin 3 kilosgädda. Nu var det ju harr eller öring vi var ute efter men strömgädda är inte så dumt det heller. Halva panerade vi och stekte, mums. Den andra halvan malde vi, satte till lite räkor, ägg och grädde. Sen stekte vi det som biffar. Kanongott!
 
Berättar mer om den fortsatta resan i morgon för nu måste jag gå och ta hand om tvätten. Och lite middag ska vi väl ha också. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0